Ny månad och insamling till OMF

Ja så har vi då klivit in i en ny månad. Sommaren kommer ännu närmare och det är skönt. Jag mår alltid bättre värme.

Jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit så mycket på senaste tiden. Men har haft några jobbiga veckor i April. Men jag har iaf sömnmedicin nu som hjälper så att jag får sova hela nätter för det mesta.

Normalt så är jag alltid hemma men nu i detta med Corona så blir det lite speciellt ändå. Jag brukar behöva resa iväg lite då och då, få ett avbrott i vardagen men nu när jag inte kan det så påverkar det givetvis mig. Men jag hoppas på att de lättar lite snart så jag vågar resa inom landet utan att behöva oroa mig.

Jag är iaf glad att jag nu orkar med att laga mat varje dag, vilket var mycket jobbigare förr. Men tack vare hemtjänst så har jag fått mer energi till det. Förut blev det mycket mera snabbmat. Förr kunde jag äta ute några dagar i sträck. Men nu äter jag ute kanske 2 gånger per månad.

Under Maj månad så har Open Medicine Foundation, som driver forskningen inom ME/CFS en kampanj för att samla in mer pengar. Jag kommer att starta en CrowdChange för insamling. Länk kommer i bloggen när denna är uppe.

Ny design på bloggen har det blivit. Nu syns hela inlägg på första sidan. Så som jag alltid vela ha det. Då jag gillar det bättre när det kommer till en blogg.

Lämna ett svar