Tiden springer iväg

Det är lite mer än 2 månader sen jag skrev i bloggen sist. Det har inte varit min tanke. Jag har tänkt om och om igen att jag ska skriva nåt. Men sen hinner man ju glömma det också. Men det ska inte hända igen.

I December var jag till Österåsen hälsohem för andra svängen. Nu var det i 2 1/2 vecka vilket kändes länge från början. Det var jobbigt att vara borta så länge från hemmet, tryggheten och mina katter. Och det märktes då de sista 4-5 dagarna så började kroppen å bråka. Men förutom de så fick jag med mig en hel del nyttigt att kunna använda mig av i vardagen och fick ju även några nya bekantskaper också, vilket jag uppskattar mycket. Var ju även med i tidningen om min sjukdom.

Förutom att jag varit borta så har det varit rätt lugnt. Jag har nu fått beviljat hemtjänst och jag känner en annan glöd i kroppen. Vilket är skönt. Även om det inte ger mig mycket. Men att slippa tänka på att städa och tvätta, och få hjälp med att handla, de gör väldigt mycket. Jag hoppas ju att de ska hjälpa mig att kanske bli lite bättre på sikt.

Jul, nyår och födelsedagen var lugn. Skulle haft en försenad födelsedagsmiddag igår, men då ekonomin tröt så fick de vara. Ska fira med några kompisar nästa månad istället, och de ser jag fram emot.

Det är så skönt att se att dagarna blir ljusare och ljusare, de går verkligen åt rätt håll. Men lite bättre vinter hade man ju inte dött av.

Lämna ett svar