Sofias Änglar

Idag när jag låg och kollade på tv så stannade jag till på Kanal 5 och “Sofias Änglar”. Visste inte alls vad det handlade om denna gång men ganska snart så började man prata om ME. Jag älskar programmet och det är bra att folk får hjälp. Sedan så hade man en manifestation för ME, man placerade ut skor för de som inte kunde komma med lite information om personen. Det är bra att sådant görs då ME behöver belysas mer och man forskar då hela tiden i detta och jag hoppas att man en dag kan via ett prov se om en person har ME eller ej.

I fredags kom jag hem från Österåsen som är ett behandlingshem som erbjuder bland annat behandling för stress och smärtor. Det var väldigt mycket föreläsningar denna vecka men jag kunde välja vad jag ville gå på så då var det då lättare att styra men trött var jag var eviga dag av allt föreläsande, vara bland folk etc. För egen del så är det smärtkurs och mindfulness som jag själv är mest intresserad av när kursen kommer att fortsätta, min fibromyalgi kan jag då iaf behandla så gott det går för att underlätta så mycket som möjligt i vardagen.

Har idag fixat sallad, vitkål och morot och en cole slaw som jag älskar att äta. Imorgon har jag tänkt att baka kanelbullar om orken finns, länge sen nu men nu har jag då en ordentligt hushållsassistent att baka och göra annat med. Så det är skönt.

Tanken med bloggen är ju att fler ska få inblick hur de är att leva med ME. Jag kommer att i nästa inlägg publicera mer om saker jag inte klarar av och så, för att visa hur vardagen ser ut, så gott det går.

Lämna ett svar