Förlåt för tyst i bloggen

På bilden så ser ni hjärntrötthet. Det är bara en del av vardagen med ME. Nu stämmer dock inte allt in på mig men det mesta gör. Jag skapade som bloggen för att jag vill kunna visa utåt hur mitt liv med ME är och förhoppningsvis lära känna andra med samma diagnos. Men även också så skapade jag bloggen med tanken att skriva i alla fall 1 gång i veckan. Men ibland blir det inte som man tänkt helt enkelt. Och nu beror det mest på att jag inte haft så mycket i huvudet som jag vill få ut. Och så är det ju ibland.

Ja jag har nu bara 1 vecka hemma sen ska jag till Österåsen några dagar. De kurser jag ser fram emot är bland annat smärtkurs och avslappning. Min smärta kan ju vara väldigt aggressiv ibland och då är det riktigt jobbigt. Av allt jag har så är det smärtan som är värst att handskas med, tycker jag. Så jag hoppas på att kunna få något att använda mig av i vardagen.

Det har nu snart gått 3 veckor sen snickaren var här och måttade för nya kyl- och frysskåpet. Jag hoppas verkligen att den nya kommer till veckan. För det börjar bli lite jobbigt att se allt nedrivet och ha en kyl som låter som tusan vissa gånger.

Sen senaste inlägget så har det väl inte hänt så mycket, egentligen. Mest vilat efter resan upp till Österåsen över dagen för snart 2 veckor sedan. 8 timmar resa plus tid där tar på kroppen. Sen städade jag ugnen tidigare i veckan och det är inget jag kommer att ge mig på igen. Fick sådan smärta av det sen så det vart väldigt jobbigt. Men det är ju så jag lär mig. Har jag inte gjort något så vet jag ju inte hur kroppen tar en sak. Att lära sig vad kroppen klarar och inte klarar av, det är en viktig del i mitt liv, så jag kan leva en så dräglig vardag som möjligt och sedan söka hjälp med det jag behöver hjälp med helt enkelt.

Lämna ett svar