Hösten är verkligen här

Nu har det gått ett tag sen mitt senaste inlägg och under denna tid så har jag hunnit med att äntligen flytta bloggen till en egen domän utan reklam. Vilket jag tycker är skönt. WordPress är då ingen konst för mig eftersom att som webbdesigner så är det området jag specialiserat mig på.

Igår tisdag var jag till Sollefteå och Österåsen över dagen för att skriva in mig. Nästan 8 timmars resa tur och retur för 2 timmar väl där. Sen att de regna, snöa och blåste gjorde ju inte saken direkt bättre men hem kom jag till slut. Det känns ju i kroppen idag, men tur jag har tid att vila på.

Idag är jag så less på vården. Var den 19 September till vården för att få ett läkarutlåtande till min ansökan om sjukersättning, ja min arbetsförmåga är helt nersatt. Idag fick jag ett brev från försäkringskassan. I brevet så bad man om läkarutlåtande igen. Så min läkare har alltså inte skickat in detta och jag är måttligt irriterad idag.

För övrigt sen senaste inlägget så är ju sömncykeln knas som den nu varit ett par veckor. Jag får ju sova, oftast, men ja energinivån är ju låg som vanligt. Tröttheten finns där givetvis. Jag är dock glad att värken varit mild dom senaste dagarna, så man orkar göra lite här hemma.

Hösten har då hittat hit nu. September var rätt varm för det mesta och många soliga dagar. Nu hoppas jag på en vinter med lagomt med snö så det lyser upp det mörka där ute sen.

Lämna ett svar