Jag ser inget fel på dig

Denna vecka har varit tuff med flera besök på vårdcentralen. Träffat psykolog och läkare för att få läkarutlåtande för sjukersättning eller vad det heter. Psykologen är bra, jag gillar henne, hon förstår mig då hon själv har reumatisk värk, så på det sätter är det skönt att kunna träffa någon att prata av sig. Och inte att folk bara säger att dom förstår fast dom kanske inte gör det. Läkaren sa ju senare under vårat samtal att han ser ju inget fel på mig så jag borde ju kunna arbeta. Det känns som att om det inte syns något så är man frisk, men bara för att inget syns utåt eller på blodprov så kan man faktiskt vara sjuk!
 
I fredags så kom byggaren och rev ner skåpet där jag har min gamla kyl och frys som är gammal som tusan,känns det som. Ska äntligen få en ny och då blir det en fullstor så det känns skönt mot att ha haft en liten. Frysbox har jag sen tidigare men mer plats i kylen ser jag fram emot då jag ofta har fullt pga att denna jag har nu rymmer mkt mindre.
 
Helgen har varit rätt tuff, mycket sovande, behöver städa och så men det får snällt vänta. Min sömn är nu helt off schedule. Jag sover när jag känner att jag behöver, det enda jobbiga är att vara vaken kring nätterna vissa dagar, annars funkar det tycker jag. Har jag något inplanerat så kan det ju bli lite jobbigt för jag får ofta hålla mig vaken när jag kanske hade behövt sova ett par timmar.
 

Lämna ett svar