Äntligen en diagnos

Efter 5-6 års slit, så hade jag med egenremiss äntligen fått tid till en ME-specilist i Göteborg, Gottfriesmottagningen. När läkaren sa till mig att “du har ju ME” så var det skönt att få detta bekräftat, efter att ha misstänkt detta i flera år.
 
Men vägen dit har inte varit en dans på rosor, arbetspraktik har visat att min arbetsförmåga är väldigt låg, men enligt läkare så är jag “bara trött” eller det finns inte något som heter kronisk utmattning etc, att få höra sånt och en massa andra förklaringar genom åren, ja och dom flesta som slåss med vården, vet nog hur det känns.
 
Så idag lever jag med ME, fibromyalgi och nedsatt lungfunktion sen tidigare. Idag när jag skriver detta så har jag haft en bra period men idag så har kroppen inte alls velat vara med. Men så är det ju, ME är ju dock väldigt nytt för mig och jag har typ 1 miljon frågor och så känns det som.

Lämna ett svar